This outfit gives you a huge dose of summer vibes and the pictures shows you a Californian tanned girlish woman style. The bronze, gold makeup and the clothes can fit perfectly when you go to drink a glass of wine with friends on a lovely Saturday summer evening.

How can you make this look? Just stole an old oversized jeans jacked from your dad/boyfriend/husband and borrow Indiana Jones’s hat 😉 plus use a septum ring or a fake septum jewellery to give a little reckless feeling, if you wish. When I found this jeans jacket in my parents wardrobe the destiny was written. I combined it whit my khaki high heels (which you can find in Salute post) and whit this amazing skirt which was a gift from my model years. (Thanks Vera W. 😉 ) About the black crop-top…have you seen the straps on the back? I just love it!

I used on my eyes the Naked2 palette and a Maybelline eyeliner. I wear Kylie Lip Kit on my lips.

Doesn’t matter what you wear just let shine your amazing personality! Have fun and find cool stuff in your parents/grandparents wardrobe! Enjoy the photos.

BTW I’m going to move to a rainy city a few weeks later for months. Exciting! 🙂

Hat: Unknown American brand

Jacket: Levi’s

Top: American Apparel

Skirt: Vera Wang

 

Love!

 

Ez a szett számomra sugározza a kaliforniai életérzést, csintalan de mégis nőies. Ez az összeállítás és a bronz/arany smink tökéletesen megfelel, ha egy pohár bort innál a barátokkal egy kellemes nyári szombat estén.

Hogy állíthatod össze? Csenj el egy túlméretezett farmerkabátot a barátodtól/ férjedtől/ apukádtól, valamint vedd kölcsön Indiana Jones kalandor kalapját 😉 plusz használhatsz egy septum piercinget, persze fake is lehet, ha fokoznád a hatást. Khaki színű magas sarkúval kombináltam (megtalálod a Salute postban) és ezzel a szép fehér szoknyával, ami még korábban ajándék volt az aktív modell évekből. És a fekete top? Csak nézd meg a hátulját és érteni fogod miért imádom.

A szemhéjamon a Naked2 paletta színeit használtam és egy Maybellin szemhéjtust. A számon pedig a Kylie Lip Kit egyik matt folyékony rúzsát.

Ha hagyod ragyogni a fantasztikus személyiséged mindegy mit viselsz. Szórakozz jól és jó felderítést a szüleid vagy a párod gardróbjába.

Szép napot 😉